HEALING OF THE HEART 

We nemen jullie graag mee op deze 'journey to the Healing of the Heart'. Een thema dat ons nauw aan het hart ligt en in verbinding heeft gebracht. We nemen jullie mee op een ontdekkingsreis naar een waardevolle schat.

eVie, zuster Albatros, zal jullie begeleiden op een droomreis met haar trommel en de ondersteuning van het medicijnwiel op een reis naar die verborgen schat. Met eVie duiken we eerst diep naar de benedenwereld om daarna een hoge vlucht te nemen naar de bovenwereld.

Johanna activeert jullie innerlijke Aphrodite. Met Aphrodite reclaimen we ons geboorterecht als vrouwen op het ontvangen en geven van liefde. Als geen ander omarmt Zij de tegenstrijdigheden in zichzelf en vertegenwoordigt daarmee het spirituele proces waarbij we onze innerlijke tegendelen met elkaar leren verzoenen. Daarom staat Aphrodite niet alleen bekend als de Godin van de Liefde, maar ook die van de Transformatie. Met haar transformeren we vanuit onze vrouwelijke duisternis naar radicale zelfliefde.

 

Wat jullie mogen verwachten:

💚 Opening van de retrait met een smudging (een energetische zuivering met heilige kruiden) en de opening van het medicijnwiel.

💛 Een trage, warme check-in, om te landen in de veilige bedding van onze cirkel.

🧡 Visualisatie, orakel- en tarotkaarten, storytelling, begeleid door Johanna.

❤️ Sjamanistische droomreizen begeleid door de drum (ea afhankelijk van de ingeving en nood van het moment) begeleid door eVie.

💜 Deelrondes en journaling

💙 Creatieve check-out

 

Jullie hosts voor deze journey 

eVie, zuster Albatros werkt met sjamanistische technieken, zoals het reizen in de Spirit Wereld. Als basis werkt ze met de 4 Great Spirits uit de Siberische Stroming. Maar eVie is ook geïnspireerd door andere sjamanistische en animistische stromingen. Samen met haar Spirit Helpers zet ze zich in voor healing en werkt ze vanuit het gevoel en het hart. Haar basis instrument is de drum/ trommel, maar ze maakt ook gebruik van haar mondharp en soms intuïtieve zang/ fluit/ ratel/ chapaka.

Johanna is hoedster van de Wilde Vrouwencirkels. Zij is een lichaamsgerichte therapeute en biedt ondersteuning aan mensen met trauma op weg naar gezondheid en herstel. Ze gidst en empowert vrouwen die zich niet meer verbonden voelen met hun vrouwelijkheid, verbindt hen opnieuw met hun vrouwelijke roots, identiteit en de kracht van hun intuïtie, zodat ze zichzelf authentiek kunnen gaan uiten en open kunnen bloeien.

 

PRAKTISCH

We heten jullie van HARTe welkom vanaf 9u40 zodat we samen de cirkel kunnen openen om 10u. 

Lunchpauze voorzien van 13u tot 14u.

Draag makkelijke en losse kledij.

Breng een yogamatje, een dekentje en/of een kussentje mee voor maximum comfort.

 

REGISTRATIE EN BIJDRAGE

Bijdrage: €50

Registreren kan door vooraf te betalen via overschrijving.

Neem contact op met eVie via lechemindevie@hotmail.com

Registreren en vooraf betalen kan ook via PayPal bij Johanna. Neem contact met haar op via johanna.paulussen@gmail.com

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb