✨🌟 Ervaar de Magie van Orovivo 🌟✨

✨🎶🌎 Meditatieve droomreis in de Wereldmuziek 🌍🎶 ✨

 

Duik diep in de magische klanken van Orovivo, een muzikaal avontuur met een repertoire gebaseerd op improvisatie, geworteld in wereldmuziek. Raphaël De Cock betovert zijn publiek met een bijzondere mix instrumenten, van snaarinstrumenten tot diverse fluiten en zangstijlen. Elk geluid draagt, vanwege zijn unieke karakter bij, aan de creatie van een muzikale zeepbel.

 

In tegenstelling tot traditionele concerten op grote podia, biedt Orovivo op integere en eigenzinnige wijze een unieke en verfijnde muzikale beleving afgestemd op het moment. Hierbij komt een intense en authentieke connectie tussen artiest en publiek tot stand. Het draait hier om de pure emotie en diepgaande ervaring.

 

Deze bijeenkomsten, waar ook de artiest deel uitmaakt van de cirkel, vinden plaats in gezellige en geborgen ruimtes, zoals joerts en meditatieruimtes. Hier geniet je van muziek in zijn pure vorm. Je wordt omringd door gestreken en getokkelde snaarinstrumenten zoals zithers en vedels, de hypnotiserende klanken van zang, fascinerende boven- en ondertoonzang, het shruti-harmonium, mysterieuze fluiten, mondharpen, en veel, véél meer! Hier is ruimte voor ontspanning, meditatie, droomreizen en rustige beweging op de golven van de muziek. Laat je snaren beroeren door heilzame klanken die je meevoeren op een reis rond de wereld en mogelijk zelfs naar een andere dimensie.

 

Samen met Evie De Geyter smeedde Raphaël, Orovivo, het “Levende Goud” dat rituele en meditatieve concerten brengt die verbinden en nazinderen. De visie gaat verder dan enkel luisteren naar de muziek. Het gaat om een totale en intieme beleving, in een gedragen en onvoorwaardelijke sfeer, die mogelijk zelfs ruimte creëert voor transformatie.

Een warme uitnodiging om te kijken en te voelen achter de maskers van het dagelijkse leven.

Ontdek de harmonie tussen traditie en moderne zoektocht naar innerlijke rust. 

Contacteer ons! lechemindevie@hotmail.com

Een buitengewoon muzikaal avontuur om te markeren in je agenda! 

 

Deelname:

€20 sociaal tarief: studenten en personen met basis inkomen

€30 voorverkoop: over te schrijven op BE07 7440 8872 3566, mededeling: OROVIVO 26mei + je naam. Gelieve ook een mailtje te sturen naar lechemindevie@hotmail.com.

€35 ter plekke

~ Indien je graag languit gaat liggen tijdens de muzikale reis vragen we om een matje mee te brengen. Je eigen dekentje kan ook fijn zijn. Kortom, dat wat je nodig hebt om comfortabel te genieten van dit moment.

Er zijn stoelen aanwezig voor zij die niet comfortabel op de grond kunnen zitten.